Telefoonnummer

+ 31 636433272

E-mail

roelie@losss.nl

Neem contact op voor een afspraak

Op afspraak

Roelie Deurloo van massagepraktijk losss
Roelie van massage praktijk losss

Wie ben ik?

Ik ben Roelie Deurloo, een uit de klei getrokken Schouwen-Duivelander ik woon en werk hier meer dan 50 jaar.

Al 34 jaar ben ik bloembindster van beroep en had masseren als hobby, nu als hobby én werk. Mijn interesse is jaren geleden aangewakkerd door een massage workshop die ik cadeau kreeg. Ondertussen heb ik veel gelezen over het effect dat het heeft op het lichaam. Hobbymatig heb ik regelmatig geoefend.

Om mijn ‘skills’ bij te houden heb ik in 2021 een cursus ontspanningsmassage gevolgd. En door mijn enthousiasme wou ik van mijn hobby mijn werk maken. Na mijn 1e behaalde certificaat ben ik massage praktijk Losss begonnen in Nieuwerkerk.

Tijdens de massage voel ik waar het vast zit, waar de knopen in je spieren zijn. De knopen haal ik weg en de stijve spieren maak ik warm. Elk lichaam is anders, daarom is elke massage anders. Soms heeft een plek meer aandacht nodig. Ik pas mijn grepen en routines op jouw lichaam aan. Ik werk zowel stevig als ontspannend.

Er staan nog verschillende soorten massages op de planning waar ik me in wil verdiepen, deze wil ik in de toekomst ook in praktijk brengen. Mijn interesse gaat uit naar ontspanning, gezondheid en energie.

Sinds november 2022 ben ik gediplomeerd massage therapeut.