Telefoonnummer

+ 31 636433272

E-mail

roelie@losss.nl

Neem contact op voor een afspraak

Op afspraak

Uitleg van de verschillende massages

Deze website wordt regelmatig aangepast met vooral nieuwe massages en ontspanningsmomenten. Kijk af en toe eens terug en volg me om op de hoogte te blijven.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Bij een ontspanningsmassage begin ik wat steviger; dan haal ik spierknopen weg en zoek ik de gespannen spieren en bindweefsel. Vervolgens wrijf ik stevig waardoor de spieren warm worden. Dit is goed voor de doorbloeding en verwijdering van de afvalstoffen. Ik voel en doe wat je nodig hebt. Als alles wat zachter aanvoelt kan ik met volle rustige streken je lichaam laten ontspannen. Door dit weldadige gevoel laat je je gedachten los van de dagelijkse ‘moetjes’ en land je helemaal terug in je lijf. Na deze behandeling kan je de volgende dag wat loom zijn. Dit kan komen doordat er nog afvalstoffen in bloed zit. Water drinken bevorderd dit herstel. De 2e dag na de behandeling komt je energie terug en voel je je wendbaarder en lichter. De een ervaart dit meer dan de ander.

HOOFD – NEK -SCHOUDER -RUG MASSAGE

De Hoofd nek schouder rug massage kan op 2 verschillende manieren. De Chinese wijze is heel ontspannend; door druk uit te voeren op de meridianen (energiebanen die verbinding hebben met je organen) worden blokkades weggehaald zodat de doorstroming weer soepel verloopt. Dit geeft weer energie. Dit duurt een half uur. Bij deze massage worden niet veel spieren gemasseerd. Wil je dat wel dan kan je deze massage beginnen met een stevigere spier massage. Dan maak ik eerst je spieren los en warm. En haal ik de spanning er uit. Deze massages samen is een uur lang genieten.

WELLNESS MASSAGE

Binnenkort ga ik heerlijke Wellness massages geven, want hoe lekker is het om eerst een scrub te krijgen over je hele lijf. Het haalt de dode huidcellen weg en zet je poriën open, klaar voor een heerlijke voedende pakking. En dan komt er een super relaxte massage. De pakkingen zijn er in verschillende soorten. De ene voedend, voor een volle zachte huid. De andere vet afdrijvend en ook een verzorgende, super ontspannende pakking. Met ieder zijn eigen geur. Je smelt helemaal weg. Van tevoren kan je je eigen pakking ruiken en uitkiezen. Zo’n wellness massage wordt als heel weldadig ervaren. Hou deze site in de gaten of volg me op Instagram of Facebook voor meer uitleg over de verschillende pakkingen. Advies; 1,5 uur wegzakken in deze weelde!

DUO MASSAGES

Wil een een zussendag, vriendinnen-moment of samen met je partner? Duo-massages = Tegelijk gemasseerd worden gezellig en zo fijn! En praktisch. Samen uit, samen tegelijk naar huis. Komen jullie met meer? Dan mag je op elkaar wachten met een drankje van het huis. *kies alleen wel voor dezelfde massage naar keuze en neem je eigen badjas mee.